Předkrm je malá porce lehkého jídla, která se podává před samotnou konzumací hlavního jídla. Jeho účelem není zasytit, nýbrž povzbudit smysly a zejména vyvolat větší chuť. Tím zintenzivňuje zážitek z následně podávaného pokrmu.
- Zapečený chřest s parmskou šunkou
- Cibulové kroužky ve slanině
- Smažené plněné papričky
- Plněné Portobello houby ve stylu caprese
- Kozí sýr se sušenými rajčaty
- Plněné pečené brambory s chilli a sýrem brie
- Italská kuřecí paštika
- Čekanka zapečená s tymiánem a slaninou
- Fazole s pečenými rajčaty
- Lilek s parmazánem
- Slané koláče se špenátem
- Mleté maso zapečené v těstě
- Pizza v mini
- Vepřový kýta v tuňákové omáčce
- Chřestový quiche
- Plněné pečené kapie
- Slané koláče
- Focaccia s cherry rajčátky, pestem a balkánským sýrem
- Zapečené housky se špenátem a lososem
- Šunkový aspik
- Toasty s jarními cibulkami a nivou
- Bramboráčky se šunkou a vejci
- Zapečený mangold se slaninou
- Omeleta s dýní
- Čekanka s rozinkami
- Jablka s mrkvovou majonézou
- Sváteční plněná vajíčka