Hlavní jídla jsou obvykle nejtěžší a nejsložitější pokrmy na jídelním lístku. Předcházející jim chody navržené tak, aby je předjímaly a strávníka na hlavní jídla chuťově připravily.
- Zapečený chřest s parmskou šunkou
- Sýrové krůtí miniřízečky
- Ragú s hovězími kuličkami
- Mac&cheese
- Dušené vepřové maso s bramborami na šalvěji
- Guláš z hlívy
- Kotlík s fazolemi a uzeným masem
- Indonéská smažená rýže s krevetami a omeletou
- Telecí ossobuco s pomerančovou gremolatou a mrkvovým pyré
- Špagetová dýně zapečená se sýrem
- Zadělávaná kapusta
- Řecký bramborový guláš
- Kuřecí kuličky s harissou a bulgurem
- Bleskové kari
- Těstoviny s houbami a mascarpone
- Chilli losos se zázvorem a nudlemi
- Chilli steaky s uzenou paprikou
- Kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem
- Fazolky na smetaně se slaninou
- Smetanová houbová omáčka
- Jehněčí plec s červenou harissou
- Vepřová plec na paprice
- Pizza ze špagetové dýně
- Bůček pěti vůní s křupavou kůží
- Savojský kuřecí řízek a lehký bramborový salát s rajčaty
- Rychlé těstoviny s artyčoky
- Plněná sekaná s vejcem
- Čekanka zapečená s tymiánem a slaninou
- Panenka s perníkovou omáčkou
- Sekaná z krůtího masa
- Vepřové medailonky s camembertem
- Moravský vrabec se špenátem
- Dýňové rizoto
- Česneková omáčka s uzeným masem
- Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou
- Těstoviny s ricottou a bazalkou
- Kuličky v rajčatové omáčce s piniemi
- Kuřecí prsa plněná sýrem s modrou plísní
- Bramborové knedlíky se švestkami
- Gratinovaná dýně se šalvějí
- Fazole s pečenými rajčaty
- Pomalu pečená kýta s omáčkou aïoli
- Zapečený letní květák
- Lilek s parmazánem
- Pošírovaný pstruh se zadělávaným pórkem
- Kuře na pažitkovém podmáslí
- Bramborové knedlíky s uzeným masem
- Fazolky na smetaně
- Kuře na mléce
- Pečený mořský vlk
- Rychlé kari
- Pečený losos s olivovou tapenádou
- Těstoviny s bazalkovým pestem
- Segedínský guláš
- Bylinkové pečené kuře s bramborami
- Boloňská omáčka k těstovinám
- Vepřová pečeně špikovaná rozmarýnem a česnekem
- Pappardelle s rajčaty a sépiemi
- Kuřecí prsa plněná špenátem a sýrem
- Vepřové karbanátky s nivou a šalvějí
- Červenočočkový dhal s cizrnou
- Plněné papriky v rajské omáčce
- Krkovička v pivu
- Chřest tažený v másle a olivovém oleji
- Filety z tresky s pikantním červeným pestem
- Špagety s čočkovou omáčkou
- Pomalu pečená kachna
- Kuřecí stehna v chilli pastě
- Nové pečené brambory s ochuceným máslem
- Těstoviny s pečeným květákem
- Červená řepa po burgundsku
- Hlívové ragú s krémovou polentou
- Pošírované kuře se zeleninou a citrusovou zálivkou
- Čínské nudle s tofu
- Hovězí v asijské pivní omáčce
- Dýně pečená s čočkou, ricottou a bazalkovým olejem
- Dušené hovězí s mrkví a hráškem
- Dušená kapusta
- Švédské masové kuličky
- Křenová omáčka s hráškem a těstovinami
- Bramboráčky se šunkou a vejci
- Hovězí s koprovou omáčkou
- Zapečený mangold se slaninou
- Houbové rizoto
- Zapečený květák po italsku
- Kuřecí špízy s cuketou a paprikou
- Kuřecí prsa plněná nivou, slaninou a šalvějí
- Těstoviny s dýní
- Kuřecí stehýnka s krémovou omáčkou
- Gruzínské kuře
- Špagety s nivou a ořechy